Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament publica el resultat del procés de selecció d'un conserge d'equipaments municipals

L'Ajuntament publica el resultat del procés de selecció d'un conserge d'equipaments municipals

26/09/2022

La contractació serà de tres mesos i es fa mitjançant els plans d'ocupació de la Diputació de Barcelona

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha publicat l'anunci amb el resultat del procés de selecció per la contractació d'un conserge d'equipaments municipals pel Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, mitjançant els plans d'ocupació de la Diputació de Barcelona. Podeu consultar l'anunci al document adjunt a aquesta notícia.

Contra aquesta resolució, les persones interessades poden interposar recurs d’alçada davant de l’Alcalde en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà d’aquesta publicació, d’acord amb el que estableix l’article 121.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. No obstant això es podrà interposar qualsevol altre recurs ajustat a dret.

Arxivat a: Atenció a la ciutadania, Recursos Humans
Convocatòria conserge

Arxius adjunts