Portada > Actualitat > Notícies > L'equip d'Atenció Primària Vall del Tenes organitza quatre tallers d'entrenament en benestar emocional

L'equip d'Atenció Primària Vall del Tenes organitza quatre tallers d'entrenament en benestar emocional

27/09/2022

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, La Fàbrica acollirà les jornades temàtiques els dies 6, 13, 18 i 25 d'octubre

L'equip d'Atenció Primària Vall del Tenes organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, quatre tallers d'entrenament en benestar emocional amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental el proper 10 d'octubre.

Sota el títol "Cuidar el cos, cuidar la ment", el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia acollirà els tallers. El primer, que tindrà lloc el dijous 6 d'octubre a les 18h, se centrarà en una rutina d'autoestima. El dijous 13 d'octubre, també a les 18h, es farà una rutina de relaxació per aprendre a desconnectar la ment. Amb el títol "Trencant bucles" i una rutina de gestió de pensaments, hi haurà el tercer taller el dimarts 18 d'octubre a les 18h. Finalment, el dimarts 25 d'octubre a les 18h es tractarà la rutina de la son.

Els tallers estan adreçats a persones majors de 18 anys. Per inscriure's, cal contactar amb el taulell del CAP de referència.

Arxivat a: Salut
Tallers benestar emocional
Tallers benestar emocional