Portada > Actualitat > Notícies > Dimarts s'obre el termini per sol·licitar els ajuts individuals d'activitats esportives del curs 2022-2023

Dimarts s'obre el termini per sol·licitar els ajuts individuals d'activitats esportives del curs 2022-2023

05/10/2022

Està destinat a infants i joves de 6 a 18 anys i es podrà demanar fins el 28 d'octubre

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, a través de Benestar Social, ha publicat les bases reguladores per als ajuts individuals d'activitats esportives del curs 2022-2023, per a infants i joves de 6 a 18 anys empadronats al municipi i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques.

Des d'aquest departament de l’Ajuntament es treballa en l’atenció familiar per ajudar en situacions de precarietat i/o necessitat social en qüestions com l’habitatge, els aliments, el treball, la sanitat i l’educació. L’activitat esportiva també és considerada una necessitat vital per a infants i joves per tal d’afavorir no només el treball de les capacitat físiques, sinó també per afavorir la integració, la millora de la convivència en el seu entorn i la transmissió de valors personals i socials.

Amb aquests ajuts es pretén vetllar pel desenvolupament integral de les persones en l’etapa de la infància i joventut, prevenir situacions d’exclusió social a través de la pràctica esportiva, garantir la pràctica d’activitat física a les persones en l'etapa d’infància i joventut del municipi, ajudar a les famílies a fer front a la despesa econòmica que suposa la realització de l’activitat, oferir l'oportunitat als infants i joves d’adquirir i/o conèixer habilitats físiques i esportives, augmentar l’autoestima i conèixer el propi cos, i fomentar la interacció entre els infants i joves del municipi, possibilitant la inserció i socialització amb el seu entorn.

Trobareu adjunts a aquesta notícia les bases reguladores dels ajuts amb tota la informació i la sol·licitud que cal complimentar.

Arxivat a: Benestar Social, Esports, General, Atenció a la ciutadania
ajuts esportives 2022-23

Arxius adjunts