Portada > Actualitat > Notícies > Els comerços de Santa Eulàlia surten al carrer a la Fira al Centre

Els comerços de Santa Eulàlia surten al carrer a la Fira al Centre

06/10/2022

Ronçana Comerç Actiu organitza la primera edició de la fira per dinamitzar el tram més comercial del municipi

L'associació Ronçana Comerç Actiu (RCA) va organitzar, amb el suport de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i la Diputació de Barcelona, la primera Fira al Centre el passat divendres 30 de setembre a la tarda. La Carretera de Barcelona, entre la plaça Pere Vilardebò i l'espai comercial Can Francesc, es va omplir de parades i activitats amb l'objectiu de donar vida al tram més comercial del poble amb la participació de comerços, serveis i restaurants.

Les botigues de Santa Eulàlia van sortir al carrer i, a més, van allargar l'horari comercial fins les 21h. Els participants a "Botigues al carrer" van ser: Farmàcia Vela, La Bugaderia, Centre Beauty, Asinfor Informàtica, Electricitat Casals, Farmàcia Salayet, Peixos Marina, Òptica Duran - Centre Auditiu, Imma Perruquers, Can Vila Nou, Can Ferrer, Santa Eulàlia Natura, DonaRun, Da Capo Músics, Küru-küru, El Talleret, Can Burguès, Institut Odontològic Ronçana i Finqualis.

Alhora, la plaça dels Encants es va convertir en el punt central de la fira i va acollir diferents activitats, com un berenar, una exhibició de ball, tallers i classes obertes per a tots els públics.

La tarda va finalitzar amb la Nit del Pintxo, en la que bars i restaurants associats a RCA van oferir un pintxo i una beguda a un preu de 3,5 euros. Els bars que hi van participar van ser: La Bimba, Pizzeria Di Mara, Petra II, El Quiosc, La Vostra Pizza, La Lola i Can Rajoler Fusión.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Fira al Centre
Fira al Centre
Fira al Centre
Fira al Centre