Portada > Actualitat > Notícies > La cinquena campanya de donació de sang de l'any compta amb 66 donants

La cinquena campanya de donació de sang de l'any compta amb 66 donants

06/10/2022

Un total d'11 persones van ser donants de plasma

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica va acollir aques dimecres, 5 d'octubre, la cinquena campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits de 2022. Van donar sang 66 persones i 11 persones van ser donants de plasma. Aquestes dades es troben dins de les habituals a Santa Eulàlia de Ronçana. En aquest 2022, les campanyes anteriors s'ha comptat amb la col·laboració de 61, 63, 68 i 69.

 

La darrera campanya de donació del 2022 serà dimecres 7 de desembre. Per a més informació sobre la campanya de donació de sang i per consultar tots els punts de donació, podeu visitar la pàgina web de donarsang. 

Arxivat a: Salut
Donació sang setembre 22