Portada > Actualitat > Notícies > La 9a edició dels Premis Tardor tindrà lloc el 19 de novembre a La Fàbrica

La 9a edició dels Premis Tardor tindrà lloc el 19 de novembre a La Fàbrica

11/10/2022

Ajuntament, Canal SET i Ronçana Comerç Actiu treballen conjuntament per premiar entitats, persones i empreses de Santa Eulàlia

Els Premis Tardor tornen i ho fan amb novetats. L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, Canal SET i Ronçana Comerç Actiu (RCA) ja treballen per tenir-ho tot a punt per a la 9a edició, la qual se celebrarà el proper dissabte 19 de novembre a La Fàbrica.

Els detalls dels premis s'aniran desgranant al llarg de les properes setmanes. De moment, els veïns i veïnes del municipi poden fer arribar les seves propostes de nominats omplint la butlleta que es pot trobar a Can Ferrer i a l'Òptica Duran - Centre Auditiu. Les nominacions es poden fer arribar aquesta setmana, del 10 al 18 d'octubre.

Els Premis Tardor, nascuts el 2013, són un reconeixement a les entitats, persones i empreses de Santa Eulàlia de Ronçana més destacades de l'any.

Els novens Premis Tardor comptaran de nou amb el sopar que precedeix l'entrega de premis i que està preparat per diferents restauradors locals. Les entrades es posaran a la venda el proper 7 de novembre.

Arxivat a: Comunicació, Cultura, General, Promoció Econòmica
Premis Tardor 2022
Premis Tardor 2022