Portada > Actualitat > Notícies > Joves estudiants de Santa Eulàlia d'entre 16 i 25 anys ja poden sol·licitar l'ajut de mobilitat

Joves estudiants de Santa Eulàlia d'entre 16 i 25 anys ja poden sol·licitar l'ajut de mobilitat

24/10/2022

Les beques per a l'adquisició d'abonaments de transport públic compten amb un pressupost total de 6.000 euros

Els i les joves estudiants, empadronats a Santa Eulàlia de Ronçana, d'entre 16 i 25 anys ja poden sol·licitar els ajuts de mobilitat per als abonaments de transport públic d'aquest any 2022. La convocatòria d'aquests ajuts està destinada a aquelles persones que hagin de desplaçar-se diàriament per motius acadèmics fora del municipi. Les persones que sol·licitin les beques han de cursar estudis de batxillerat, grau mig o estudis superiors en centres d'educació secundària, universitats i centres equiparables en un altre municipi i l'ajut es concedeix sobre els trajectes efectuats durant el 2022.

Els ajuts s'atorguen per segon any consecutiu i, aquesta vegada, per un import total de 6.000 euros, mentre que al 2021 va ser de 2.500 euros. L'ajut màxim que donarà l'Ajuntament serà, en tots els casos, d'un màxim d'un 40% del valor total dels títols d'abonament presentats. La proposta va sorgir de l'Assemblea Jove 2021, essent la tercera més votada de la franja dels majors d'edat.

Aquests ajuts busquen fomentar l'ús del transport públic, reduint, així, l'impacte mediambiental dels desplaçaments en vehicle privat. La presentació de sol·licituds pot fer-se fins el 20 de desembre de 2022 mitjançant una instància a l'Ajuntament de Santa Eulàlia, fent-hi constar que es vol optar als ajuts per a l'adquisició d'abonaments en transport públic per a estudiants i adjuntar-hi la documentació requerida. Per justificar les despeses, caldrà que els estudiants guardin els títols d'abonament utilitzats per desplaçar-se des de Santa Eulàlia fins als respectius centres educatius.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu les bases de la convocatòria.

Arxivat a: Joventut, Mobilitat
Ajuts transport públic
Ajuts transport públic
Ajuts transport públic

Arxius adjunts