Portada > Actualitat > Notícies > Una trentena de persones participen a la Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic

Una trentena de persones participen a la Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic

26/10/2022

El circuit proposat volia donar a conèixer l'aprofitament de l’aigua: recs, rescloses, basses, molins fariners i pous que hi ha a Santa Eulàlia.

En el marc de la Setmana de la Mobilitat 2022 i dins les Jornades Europees del Patrimoni i contra el Canvi Climàtic, aquest dissabte 22 d'octubre es va celebrar la Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic,  amb la col·laboració del Club Ciclista Vall del Tenes. Aquesta activitat s'havia de realitzar el 8 d'octubre, tanmateix, es va cancel·lar per la previsió de pluja.

Una trentena de participants van fer en bicicleta un recorregut circular de 6,5 km, amb sortida i arribada al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana. La pedalada va passar pel Molí d'en Barbany, la reclosa de la Casa Vella, per les basses Canameres i el rentador de Can Codoner comptant amb les explicacions a càrrec de Pere Ciurans i Lluís Gascón. Amb aquest recorregut es van estalviar 26 kg de CO2.

Arxivat a: Medi Ambient, Mobilitat
Pedalada Jornades Europees de Patrimoni 2022 - fotos
Pedalada Jornades Europees de Patrimoni 2022 - fotos
Pedalada Jornades Europees de Patrimoni 2022 - fotos