Portada > Actualitat > Notícies > L'Assemblea Jove 2023 tindrà lloc el divendres 2 de desembre a les 19 h a La Fàbrica

L'Assemblea Jove 2023 tindrà lloc el divendres 2 de desembre a les 19 h a La Fàbrica

02/11/2022

Les propostes d'activitats es poden enviar fins el 29 de novembre

El divendres 2 de desembre a les 19 h, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica acollirà la 18a edició de l'Assemblea Jove de pressupostos participatius. Els i les joves de Santa Eulàlia de Ronçana d'entre 14 i 30 anys poden participar-hi per decidir col·lectivament com es repartiran els 16.000 euros destinats a activitats juvenils durant el 2023.

Per fer una proposta només cal omplir la butlleta en paper, deixant-la a la secretaria de l'Institut La Vall del Tenes o a La Taka o enviant una foto al 607 93 68 59, o bé fer-la digitalment a través d'aquest formulariLes butlletes arribaran durant els propers dies a les cases de tots i totes les joves del municipi i caldrà enviar-la com a màxim el 29 de novembre. Les propostes poden ser individuals o en grup i han de ser viables legal i tècnicament, han de respectar el medi ambient i els drets humans. El pressupost màxim per a cada proposta serà de 2.500 euros. Les accions es dividiran segons l’edat (14-17 i 18-30) i per àmbits (salut, educació, treball, esports, cultura, lleure, mobilitat i altres). Caldrà defensar la proposta el dia de l’Assemblea argumentant per què és una bona idea destinar part del pressupost a l’activitat que es proposi. Si és escollida com a activitat a fer durant el 2023, les persones que l’han proposat s’hauran de responsabilitzar de tirar-la endavant amb el suport del servei de Joventut, que facilitarà al màxim la seva realització.

La Taka ha convocat aquest procés de pressupostos participatius perquè el jovent decideixi com gastar els diners públics destinats a activitats per a aquest col·lectiu. Durant el 2022 s'han realitzat 15 de les 17 prospostes escollides a la darrera Assemblea Jove, com el Santaka Emergent Fest II, el Torneig de Futbol 7, el Femmart II o la Santaka Party.

Per a qualsevol aclariment o dubte, us podeu adreçar a La Taka Punt Jove o podeu escriure al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o un Whatsapp al 607936859. Igualment, el servei de Joventut convida a tothom a seguir el perfil @santakajove a l’Instagram per estar al cas de les últimes novetats.

Arxivat a: Joventut
Assemblea Jove 2023 notícia
Assemblea Jove 2023
Assemblea Jove 2023
Assemblea Jove 2023