Portada > Actualitat > Notícies > Ja estan obertes les inscripcions pel curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil

Ja estan obertes les inscripcions pel curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil

09/11/2022

La formació, que serà intensiva per Nadal, tindrà lloc del 22 de desembre al 9 de gener a l'Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes

Ja estan obertes les inscripcions del curs intensiu de Nadal per obtenir el títol i carnet de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil. Com cada any, La Taka organitza el curs, juntament amb els serveis de joventut de la Vall del Tenes.

Les places són limitades i les inscripcions es poden fer a La Taka, per correu electrònic ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)), Whatsapp (607 936 859) o per telèfon al 93 844 91 66 fins al 16 de desembre. S'hi poden inscriure els i les joves majors de 18 anys.

La formació, que té un cost de 215 euros per alumne (15 euros menys que en l'edició passada), s'iniciarà dijous 22 de desembre a l'Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes i finalitzarà el 9 de gener.

El curs de monitors/es de lleure prepararà a l’alumnat per intervenir en el lleure infantil i juvenil, tant en el terreny lectiu com en el pràctic. En superar el curs, s’obtindrà un diploma que capacitarà a l’alumne per dur a terme activitats educatives, organitzant, dinamitzant i avaluant les intervencions en projectes i entitats del lleure educatiu.

Arxivat a: Atenció a la ciutadania, Educació, General, Joventut
curs monitors 2022-23
curs monitors 2022-23