Portada > Actualitat > Notícies > Torna la Fira de Nadal a Santa Eulàlia el diumenge 11 de desembre

Torna la Fira de Nadal a Santa Eulàlia el diumenge 11 de desembre

10/11/2022

Els paradistes que hi vulguin participar ja poden enviar la sol·licitud, fins el 2 de desembre

El proper diumenge 11 de desembre el carrer Mare de Déu de la Salut, al costat de la nova plaça Onze de Setembre, acollirà una nova edició de la Fira de Nadal, des de les 9h del matí fins les 19h.

A la fira hi haurà parades d'artesania i, com a novetat, la mostra de diferents oficis tradicionals, així com diverses activitats per a tota la família. També es podrà degustar el brou de Nadal, a càrrec de La Bimba. El programa definitiu es publicarà en els propers dies.

Totes aquelles persones interessades en posar una parada a la Fira de Nadal poden fer-ho descarregant-se i omplint la sol·licitud disponible adjunt a aquesta notícia. La data límit per entregar-la serà el divendres 2 de desembre, mitjançant una instància genèrica a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament. Tanmateix s’adjunten les condicions de participació a la fira.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Fira de Nadal

Arxius adjunts