Portada > Actualitat > Notícies > El Tornaveu 52 recull les notícies més destacades dels darrers mesos

El Tornaveu 52 recull les notícies més destacades dels darrers mesos

11/11/2022

La nova plaça Onze de Setembre obre la publicació, que també entrevista Fina Guerrero i Antoni Peig, del Forn de pa Sant Antoni

L'edició número 52 del Tornaveu ja s'està repartint a totes les llars de Santa Eulàlia. El butlletí municipal fa un repàs a les obres més destacades dels últims mesos, centrant-se en la renovada plaça Onze de Setembre, la qual també centra la secció "Una curiositat de Santa Eulàlia".

A la secció d'Educació es fa un anàlisi de l'inici del curs 2022-2023 al poble i a la de Medi Ambient es parla de les campanyes de tinença responsable d'animals i de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. De cara a les festes nadalenques, hi trobareu informació de la campanya "Santa Eulàlia s'ho val" i de la Fira de Nadal, així com un petit avanç dels actes del 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències envers les Dones, i els Premis Tardor. En l'àmbit de Joventut es tracta el Pla Local de Joventut i la propera edició de l'Assemblea Jove.

L'entrevista, en aquesta ocasió, és a Fina Guerrero i Antoni Peig, del Forn de pa Sant Antoni, un establiment històric de Santa Eulàlia que tancarà l'any vinent. Finalment, hi trobareu la secció d'opinió amb els escrits de tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu la versió digital del Tornaveu 52.

Arxivat a: Comunicació
Tornaveu 52

Arxius adjunts