Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia presenta el programa del 25N, Dia internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones

Santa Eulàlia presenta el programa del 25N, Dia internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones

14/11/2022

Del 17 al 30 de novembre s'organitzen diversos actes per lluitar contra aquest tipus de violència

Les Regidories de Cultura, Polítiques de Gènere i Benestar Social de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana organitzen diferents activitats pel 25N, Dia internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones.

Els actes començaran aquest dijous 17 de novembre amb l'Hora del conte a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja. A càrrec de Raig de contes, el conte escollit és "Ningú més que l'altre" i tindrà lloc a les 17.30h, pel que cal inscripció prèvia.

El dimarts 22 de novembre hi haurà la xerrada "Les joguines... són sexistes?", a càrrec de Vira Cooperativa feminista SCCL, a les 17.15h a l'Escola Bressol L'Alzina.

El dijous 24 de novembre tindrà lloc el Taller de defensa personal, de 17 a 19.30h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. El taller és a càrrec de Jordi Muñoz i la inscripció és gratuïta. El mateix dijous a les 19h es llegirà el Manifest del 25N al Ple Ordinari a la Biblioteca.

La Fàbrica acollirà el divendres 25 de novembre la presentació de la nova temporada de Slow Read SER, a les 19.45h, i en acabat hi haurà teatre i fòrum a càrrec d'Impactat, sota el títol "Sense límits".

Finalment, el dimecres 30 de novembre s'ha organitzat el taller "Com identificar, prevenir i què fer davant la violència digital (violència de gènere)", a càrrec de Marina Amaro Monreal, promotora d'igualtat de gènere. L'acte tindrà lloc a les 18.30h a la Biblioteca.

En paral·lel a tots aquests actes, durant tot el mes de novembre tindran lloc diferents tallers i activitats coeducatives als centres educatius de Santa Eulàlia.

Arxivat a: Polítiques de Gènere
25N
25N
Com identificar la violència digital

Arxius adjunts

  • 25N (PDF, 1,44 MB)
    25N