Portada > Actualitat > Notícies > El CAP de Santa Eulàlia romandrà tancat el dimecres 30 de novembre

El CAP de Santa Eulàlia romandrà tancat el dimecres 30 de novembre

16/11/2022

S'atendran totes les urgències al CAP la Cruïlla de 8 a 20 h.

El proper dimecres 30 de novembre es realitzarà una jornada de cohesió d'equip de l'EAP Vall del Tenes. Per aquest motiu el CAP de Santa Eulàlia de Ronçana romandrà tancat. Totes les urgències s'atendran al CAP la Cruïlla de 8 a 20 h.El proper dimecres 30 de novembre el CAP Santa Eulàlia de Ronçana tancarà puntualment. Tampoc estaran operatius els CAPS de Bigues, Palaudàries i Lliçà de Vall. Per atencions que no puguin esperar, cal trucar al 061 Salut Respon, des d'on es poden realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. Si és necessari, us adreçaran al centre de salut més adient o bé activaran els professionals de salut del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per donar l'atenció pertinent.

El mateix dimecres 30, el CAP La Cruïlla, de Lliçà d'Amunt, també atendrà urgències, en horari de 8 a 20h.

En cas d'emergència o risc vital, cal trucar al 112.

Arxivat a: Atenció a la ciutadania, General, Salut
CAP SER 30 novembre 2022