Portada > Actualitat > Notícies > La Diputació de Barcelona entrega a Santa Eulàlia la diagnosi i anàlisi de la transparència municipal

La Diputació de Barcelona entrega a Santa Eulàlia la diagnosi i anàlisi de la transparència municipal

23/11/2022

L’informe servirà per assolir posar a disposició el màxim d’informació a la ciutadania i treballar per la certificació del Segell Infoparticipa

El president delegat de l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial, Marc Verdaguer, va fer entrega ahir dimarts 22 de novembre de la diagnosi i anàlisi de la transparència municipal, a l’alcalde Francesc Bonet i al regidor de Transparència Pol Guerra.

L’Ajuntament, qui va demanar a la Diputació el recurs de diagnosi i de gestió de la Transparència, ha estat restablint, els darrers dos mesos, els ítems que necessitaven actualització i vetllant per mantenir al dia tota la informació perquè pugui ser consultada per a la ciutadania.

Verdaguer va mostrar interès en les inquietuds del territori, així com de les entitats socials que el conformen i també va notificar que pel pressupost 2023 la Diputació tornarà a oferir als ajuntaments un fons de resiliència per fer front a les despeses i també una futura línia de subvencions per a l’impuls de les energies renovables.

Arxivat a: Alcaldia
Recurs Transparència
Recurs Transparència