Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia homenatja als veïns i veïnes del municipi de 90 anys

Santa Eulàlia homenatja als veïns i veïnes del municipi de 90 anys

24/11/2022

L'acte es celebrarà dissabte 3 de desembre a La Fàbrica amb un concert de l'Orquestra Venus

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, a través de les Regidories de Gent Gran i de Benestar Social, organitzen  un any més l'acte d'homenatge als veïns i veïnes del poble que han complert 90 anys o més. Aquesta celebració solia tenir lloc durant la Festa Major d'estiu, tanmateix, l'alcalde, Francesc Bonet, va aprofitar en el dinar de la gent gran, el passat divendres 29 de juliol, per confirmar que aquest any l'acte es duria a terme al desembre. 

La festa tindrà lloc el dissabte 3 de desembre a La Fàbrica a les 5 de la tarda, es farà entrega de rams de flors i diplomes als homenatjats i la jornada finalitzarà amb l'actuació de l'Orquestra Venus.

 

Arxivat a: Benestar Social, Gent Gran
90 anys gent gran - notícia
90 anys gent gran - cartell