Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia, primer Ajuntament en signar el conveni de col·laboració amb l'OnCodines Trail

Santa Eulàlia, primer Ajuntament en signar el conveni de col·laboració amb l'OnCodines Trail

25/11/2022

El repte esportiu solidari tindrà lloc el 15 d'abril de 2023

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha signat el conveni de col·laboració amb l'OnCodines Trail i es converteix en el primer dels 11 ajuntaments del Vallès Oriental i el Moianès en oficialitzar i renovar el compromís del consistori amb la prova.

La 3a edició del repte esportiu solidari corrent o caminant per muntanya i per equips per l'entorn de Sant Feliu de Codines es farà el 15 d'abril de 2023. Per a més informació, podeu consultar la seva pàgina web.

Arxivat a: Esports
Signatura OnCodines
Signatura OnCodines
Signatura OnCodines