Portada > Actualitat > Notícies > La campanya "Santa Eulàlia s'ho val" torna a sortejar 10.000 euros per bescanviar al comerç local

La campanya "Santa Eulàlia s'ho val" torna a sortejar 10.000 euros per bescanviar al comerç local

29/11/2022

Es repartiran 95 vals entre totes les persones que facin una compra superior a 10 euros a comerços del poble

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i en col·laboració amb els comerços adherits i amb Ronçana Comerç Actiu, torna a impulsar la campanya "Santa Eulàlia s'ho val" per tercer any consecutiu després de l'èxit de les edicions anteriors. La iniciativa, que pretén promocionar el comerç local, va néixer el 2020 per pal·liar l’impacte econòmic de la Covid-19.

En total, se sortejaran 10.000 euros distribuïts en premis de compra de diferents imports: 40 premis de 50 euros, 35 premis de 100 euros, 15 premis de 200 euros i 5 premis de 300 euros, els quals s’entregaran amb diferents vals de compra que no es podran canviar per diners en efectiu i s’hauran de gastar en la seva totalitat en una sola compra. Els vals es podran bescanviar solament en els establiments adherits des del 16 de gener fins el 28 de febrer de 2023.

Aquelles persones que facin una compra mínima de 10 euros en qualsevol dels establiments participants entraran en el sorteig. Caldrà que omplin correctament la butlleta que el mateix comerç segellarà i la dipositin a la urna juntament amb el tiquet de compra.

La campanya comença aquest dijous, dia 1 de desembre, i es podran fer compres per obtenir butlletes i participar al sorteig fins el 6 de gener de 2023. El sorteig se celebrarà el dia 12 de gener a les 13h. A partir del dia 13 de gener, l’organització es posarà en contacte telefònicament amb les persones guanyadores per notificar la data i lloc del lliurament del premi.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu les bases de la campanya.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Santa Eulàlia s'ho val 2022
Santa Eulàlia s'ho val 2022

Arxius adjunts