Portada > Actualitat > Notícies > Una nova edició de la Festa Major d'hivern arriba a Santa Eulàlia del 3 a l'11 de desembre

Una nova edició de la Festa Major d'hivern arriba a Santa Eulàlia del 3 a l'11 de desembre

01/12/2022

La nova plaça Onze de Setembre acollirà la Fira de Nadal el diumenge 11 de 9 a 19h

A partir d'aquest dissabte i fins el proper diumenge, Santa Eulàlia celebra una nova edició de la Festa Major d'hivern. La celebració començarà aquest dissabte 3 de desembre amb l'acte d'homenatge a la gent gran, amb un reconeixement als veïns i veïnes de 90 anys i un concert amb l'Orquestra Venus. L'acte tindrà lloc a les 17h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. Aquest també serà l'escenari, diumenge 4 de desembre a les 19h, de l'obra de teatre "Els Feréstecs", a càrrec del Teatre Nacional del Tenes.

El dimecres, 7 de desembre, hi haurà una Campanya de Donació de Sang especial de la Festa Major d'Hivern a La Fàbrica. Es podrà donar sang de 10 a 14h i de 17 a 21h, reservant prèviament la cita a través del web donarsang.gencat.cat

El cap de setmana que ve centrarà la major part dels actes de la festa, començant dissabte 10 de desembre amb la Missa de Santa Eulàlia, a les 12h a l'Església. En acabat, a les 13h, la Coral Santa Eulàlia oferirà un concert de Nadal. A les 18h, La Fàbrica acollirà la projecció de la pel·lícula "La Voluntaria", de Nely Reguera, en el marc del Cicle Gaudí de Cinema en Català.

Diumenge 11 de desembre arrencarà a les 9h des de La Fàbrica amb una sortida de Santa Eulàlia Camina. El Parc de Can Font acollirà una nova edició de la cursa solidària La Contracorrent. A les 11h començarà la cursa per adults i a les 12h, la infantil, per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Per a més informació i inscripcions, podeu consultar el web www.cursacontracorrent.cat. Al llarg del matí, al parc hi haurà un rocòdrom i jocs de taula gegants.

La Fira de Nadal torna a l'Onze de Setembre

Diumenge 11 de desembre, de 9 a 19h, Santa Eulàlia viurà de nou la Fira de Nadal a la plaça Onze de Setembre i el carrer Mare de Déu de la Salut. Hi haurà diverses parades d'artesania, objectes de regal i decoració de Nadal, entre d'altres, i es repartirà brou de Nadal elaborat pel bar-restaurant La Bimba, que també cuinarà una paella. A més, com a novetat d'enguany es podran veure demostracions de diferents oficis.

Al llarg del matí, d'11 a 14h, es podrà passejar amb cotxes de cavalls, una activitat a càrrec d'Amics del Cavall. Després de l'espectacle de ball de Trackdance, a les 12.30h, amb l'Esplai Santaka i els Gegants, tota la família podrà anar a buscar el Tió i a les 13h hi haurà el concert vermut amb Rambalaya.

A la tarda, els més menuts podran gaudir de l'espectacle infantil "Buscant el Tió", a les 16h a càrrec d'H6Clown, i del contacontes a les 17h. A partir de les 18h, hi haurà la cantada de nadales de les escoles i la Coral de Santa Eulàlia de Ronçana, seguida de la xocolatada a càrrec de Ronçana Comerç Actiu.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Festa Major d'hivern 2022
Festa Major d'hivern 2022
Fira de Nadal 2022
2a cursa contracorrent 2022
Els Feréstecs
Concert Coral

Arxius adjunts