Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia viu la Fira de Nadal més multitudinària dels últims anys amb més de 1.000 persones

Santa Eulàlia viu la Fira de Nadal més multitudinària dels últims anys amb més de 1.000 persones

12/12/2022

La Fira va tancar la Festa Major d'hivern que ha omplert d'actes el poble durant dues setmanes

La plaça Onze de Setembre i el carrer Mare de Déu de la Salut van acollir ahir, diumenge 11 de desembre, una nova edició de la Fira de Nadal. El regidor de Promoció Econòmica, Manel Imedio, en fa una valoració "molt positiva", ja que, malgrat el dia ennuvolat i les baixes temperatures, "va ser la fira més multitudinària, amb diferència, dels darrers anys, amb més d'un miler de persones al llarg de tota la jornada". S'hi van instal·lar més de 40 carpes amb parades d'artesania, objectes de regal i decoració de Nadal, entre d'altres. A més i com a novetat d'enguany, es van poder veure demostracions d'oficis tradicionals.

El bar-restaurant La Bimba va repartir més de 1.000 racions de brou i va fer arròs per a més de 200 persones. A la tarda, es van repartir 250 gots a la xocolatada i els més menuts van anar a buscar el Tió, que se'n van repartir una vuitantena. Totes les activitats, tallers i espectacles van acollir a un nombrós públic que va poder gaudir de les propostes tan variades. L'Ajuntament vol agrair a paradistes, comerciants, entitats, músics i a totes les persones que van col·laborar i fer possible la Fira de Nadal d'enguany.

La Fira tanca la Festa Major d'hivern

Del 3 a l'11 de desembre Santa Eulàlia ha celebrat una nova edició de la Festa Major d'hivern, amb el teatre del TNT i l'obra "Els Feréstecs", una jornada especial de donació de sang, la Missa de Santa Eulàlia seguida del concert de la Coral Santa Eulàlia i la projecció de la pel·lícula "La Voluntaria" a La Fàbrica.

Ahir diumenge, després de la passejada de Santa Eulàlia Camina, va tenir lloc al Parc de Can Font la segona edició de la cursa solidària La Contracorrent, amb un recorregut per a adults i, com a novetat, la cursa infantil per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Al llarg del matí, al parc hi havia un rocòdrom i jocs de taula gegants.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal