Portada > Actualitat > Notícies > Una norantena de joves participen a l'Assemblea Jove i decideixen a quines activitats destinen els 16.000 euros de pressupost

Una norantena de joves participen a l'Assemblea Jove i decideixen a quines activitats destinen els 16.000 euros de pressupost

15/12/2022

Al bloc de menors la proposta més votada va ser el torneig de voleibol platja i al de majors d'edat, el Sarau de Primavera

Uns 90 assistents van participar el passat divendres 2 de desembre al vespre a la 18a edició de l'Assemblea Jove, on es van escollir a quines activitats volien destinar els 16.000 euros del pressupost. De les 46 butlletes rebudes, es van presentar 30 propostes, de les quals 24 es van portar a votació i 17 van ser finalment les escollides: 11 per als menors d'edat i 6 per als majors de 18 anys.

El Sarau de Primavera va ser la proposta més votada al bloc de majors de 18 anys, seguida de la Santakafarra (les prèvies de la Festa Major) i un esdeveniment de hip-hop. La tercera edició del FemmArt: feminisme i art també està entre les propostes guanyadores, així com la segona edició del Joc del Calamar i una Nit Jove amb DJ's.

Una de les novetats és el Torneig de voleibol platja com a proposta més votada al bloc de menors, juntament amb una sortida a Port Aventura. També es recupera el 3x3 de bàsquet, que fa tres anys que no s'organitza. Les altres propostes que també van rebre suficients suports per entrar als pressupostos participatius van ser el Torneig de futbol 7, el bus nit per a la Festa Major de Granollers, l'Esquiada Jove, la Santaka Party, la tercera edició del Santaka Emergent Fest, el Paintball, el Torneig de LOL 1vs1 i el Torneig de E-Sports.

Des del servei de joventut es mostren molt satisfets amb l'edició de 2023, que ha mantingut el nivell de participació de la darrera convocatòria. A partir d'ara, es començarà a treballar en les propostes escollides juntament amb els i les joves impulsores per tirar-les endavant.

Arxivat a: Joventut
Assemblea Jove 2023
Resultats Assemblea Jove 2023
Resultats Assemblea Jove 2023
Resultats Assemblea Jove 2023