Portada > Actualitat > Notícies > Mor Armonia Mascarell, regidora de l'Ajuntament de Santa Eulàlia del 91 al 95

Mor Armonia Mascarell, regidora de l'Ajuntament de Santa Eulàlia del 91 al 95

19/12/2022

Armonia és la protagonista de l'entrevista de l'Anuari d'enguany, que es repartirà aquesta setmana

Armonia Mascarell Recasens ha mort aquesta matinada als 88 anys. Va ser regidora pel PSC a Santa Eulàlia de Ronçana del 1991 al 1995 i va viure de ben a prop la riuada del 94 que va devastar el poble.

Mascarell va arribar a Santa Eulàlia des de Barcelona, primer com a segona residència i després com a veïna del poble, on ha criat els seus cinc fills. Va estar molt implicada en el teixit associatiu del municipi i com a regidora va demostrar la seva vocació de servei a les persones. En una època en la que era difícil veure dones ocupant un càrrec a les administracions públiques, l'Armonia va patir en primera persona la riuada de 1994 i va ajudar a moltes persones amb les assegurances de les cases i a refer, especialment, el barri del Rieral.

La vetlla serà al Tanatori de Granollers avui de 16 a 21 h i demà de 10 a 14 h i de 16 a 17 h. Demà, dimarts 20 de desembre, es farà l'acte de comiat a les 17.15 h al Tanatori de Granollers.

L'entrevista de l'Anuari d'enguany està protagonitzada per la mateixa Armonia, amb qui vam poder parlar fa tot just unes setmanes. A la conversa, parla de la seva infància i joventut a Barcelona, de la seva especial relació amb els seus pares, de com va conèixer el seu marit Pepe i de la seva arribada a Santa Eulàlia. També explica la seva etapa com a regidora de l'Ajuntament i la feina duta a terme en aquell mandat. Podreu llegir l'entrevista completa a l'Anuari de 2022, que arribarà a totes les llars de Santa Eulàlia en els propers dies, i també properament en el seu format digital a la pàgina web de l'Ajuntament.

Des de l'Ajuntament lamentem la seva pèrdua i transmetem el condol a familiars i amics.

Arxivat a: General
Armonia Mascarell
Armonia Ple municipal
Família Armonia Mascarell