Portada > Actualitat > Notícies > La campanya de donació de sang de desembre tanca l'any amb un total de 384 donacions el 2022

La campanya de donació de sang de desembre tanca l'any amb un total de 384 donacions el 2022

20/12/2022

S'han fet sis campanyes i la de juliol va ser la més nombrosa, amb 69 donacions

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica va acollir el passat dimecres 7 de desembre la sisena i última campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits de 2022. Van donar sang 57 persones, dues de les quals era la primera vegada que ho feien.

Amb aquesta xifra, es tanca l'any amb un total de 384 donacions de sang. La campanya més exitosa va ser l'especial de Festa Major del juliol, amb 69 donacions, seguida de ben a prop de la campanya de juny amb 68 donacions i de la d'octubre, amb 66. La campanya d'abril va comptar amb 63 donacions i la de febrer, amb 61. En total, aquest any també s'han rebut 68 donacions de plasma.

Arxivat a: General
Campanya donació de sang