Portada > Actualitat > Notícies > S'obren les inscripcions per al taller de memòria dirigit a majors de 60 anys

S'obren les inscripcions per al taller de memòria dirigit a majors de 60 anys

20/12/2022

Les sessions tindran lloc els dimarts d'11.30 a 13 h a La Fàbrica del 10 de gener al 28 de març

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha obert el període d'inscripcions per formar part del taller de memòria dirigit a persones més grans de 60 anys empadronades al municipi. Aquest taller és gratuït i tindran preferència aquelles persones que no l'hagin fet mai.

El taller consisteix en realitzar exercicis pràctics d'estimulació dels diferents tipus de memòria, rebre explicacions sobre el funcionament de la memòria, dur a terme tècniques de respiració i relaxació i adquirir tècniques d'automassatge.

Les sessions tindran lloc al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica tots els dimarts d'11.30 a 13 h. El taller tindrà lloc del 10 de gener al 28 de març de 2023. Les persones interessades poden fer la inscripció a La Fàbrica, a Serveis Socials de l'Ajuntament i al Casal d'avis.

Arxivat a: Benestar Social
Taller de memòria
Taller de memòria