Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia millora la senyalització horitzontal del municipi

Santa Eulàlia millora la senyalització horitzontal del municipi

21/12/2022

Es repinten els passos de vianants, aparcaments i línies viàries

La setmana passada l’Ajuntament va iniciar els treballs d’actualització de la senyalització viària horitzontal en diferents punts del municipi per millorar la seguretat viària.

En concret, s'han repintat els passos de vianants, senyals d'stop, ressalts, aparcaments i les línies viàries als següents carrers: camí de Caldes, carrer Divina Providència, camí de Can Vidal, carrer de la Creu, carrer de Sant Esteve, camí del Pavelló, camí de la Serra, entre el Camí de Caldes i el Carrer Sant Joan Bosco; camí de Can Costa, camí de Can Met, camí de Can Marxant, camí de Salve Regina, camí de Rosàs, carretera de la Sagrera, entre la Rotonda de l’Església i el Camí de Caldes; carrer de Can Brunomestre, carrer Ponent, carrer Santa Anna, camí de Can Roure, camí de la Rovira, camí de la Deixalleria, carrer Mare de Déu del Remei, carrer Mare de Déu de Montserrat, carrer Mare de Déu del Carme, carrer de Santa Teresa, carrer Mare de Déu de Lurdes, camí de Can Torras, carrer del Forn i carrer del Pi Gros.

Aquestes obres van finalitzar ahir dimarts 20 de desembre, han tingut una durada d'una setmana.

 

 

 

Arxivat a: Obres i Serveis, Urbanisme
senyalització horitzontal 2022
senyalització horitzontal 2022
senyalització horitzontal 2022
senyalització horitzontal 2022
senyalització horitzontal 2022