Portada > Actualitat > Notícies > Les parades del Mercat setmanal fan entrega de la panera de Reis

Les parades del Mercat setmanal fan entrega de la panera de Reis

16/01/2023

Marta Corbi, veïna de Santa Eulàlia, va ser la guanyadora del sorteig amb productes de cada parada

Aquest dissabte, 14 de gener, es va celebrar el sorteig de la panera de Reis del Mercat setmanal de Santa Eulàlia, a la qual s'hi podia trobar un producte de cada parada. La persona guanyadora és Marta Corbi, veïna del poble.

El sorteig es va fer entre totes les butlletes dipositades a les bústies del mateix mercat, un total de 1.239. Hi podien participar totes les persones que fessin una compra feta durant el mes de desembre per un valor de cinc euros.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Sorteig panera mercat
Sorteig panera mercat