Portada > Actualitat > Notícies > Divendres es posen a la venda els tiquets per la 30a Calçotada popular del 5 de febrer

Divendres es posen a la venda els tiquets per la 30a Calçotada popular del 5 de febrer

23/01/2023

Es poden adquirir a La Fàbrica i tenen un cost de 15 euros els adults i 7 euros els infants

A partir d'aquest divendres ja es poden adquirir els tiquets per a la 30a edició de la Calçotada popular, que tindrà lloc el diumenge 5 de febrer a les 14 h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. Els tiquets es poden comprar al mateix centre cívic, per un preu de 15 euros els adults i 7 euros els infants. El menú inclou calçots, mongetes amb botifarra i cansalada, postres, vi i aigua.

Es podran adquirir els tiquets fins a esgotar existències (350 persones).

Santa Eulàlia Camina ha organitzat per aquell dia una caminada popular. La sortida començarà a les 9 h des de La Fàbrica i s'arribarà fins al Flix, a Bigues i Riells del Fai. La inscripció és gratuïta.

Després del dinar, hi haurà una cantada d'havaneres a càrrec de Nous Indrets i es podrà prendre rom cremat.

Arxivat a: Festes
Calçotada 2023
Calçotada 2023