Portada > Actualitat > Notícies > La Festa de l'Acordió celebra els 10 anys amb una sala plena

La Festa de l'Acordió celebra els 10 anys amb una sala plena

23/01/2023

Una dotzena de músics vinguts d'arreu de Catalunya fa gaudir al més del centenar d'assistents

La 10a edició de la Festa de l'Acordió de Santa Eulàlia de Ronçana va aplegar a 12 músics aquest dissabte al vespre al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana. El centenar d'assistents van celebrar l'aniversari fent-se fotografies a l'entrada amb un photocall muntat per a l'ocasió. L'organització del concert assegura que ha estat una de les edicions més exitoses, en què el públic ha gaudit i ha marxat molt satisfet.

L'acte, presentat, com en anteriors ocasions, per Roser Canals, va estar protagonitzat per l'acordió cromàtic de Hans Möller, de Bigues i Riells del Fai, acompanyat del baix elèctric de Javier Bueno, de Barcelona. Pep Vancell, de Berga; Jordi Comesòlives, de Barcelona, i Miquel Gómez, de Sant Feliu de Codines, van tocar l'acordió cromàtic i Jordi Bruguera, també de Barcelona, el diatònic. El concert també va comptar amb la presència del grup Sa Trumfa des Godai, format per sis components: dos acordions, flauta, clarinet, uquelele i cantant. El grup del Maresme ja havia participat a la festa l'any 2020.

La festa va comptar amb un sopar de pa amb tomàquet i embotit i, com a sorpresa, els assistents van bufar les espelmes del 10è aniversari i ho van celebrar amb un tros de pastís i cava.

Podeu veure totes les imatges de la festa a l'àlbum de Facebook de la pàgina de l'Ajuntament.

Arxivat a: Cultura
10a Festa de l'Acordió
10a Festa de l'Acordió
10a Festa de l'Acordió
10a Festa de l'Acordió
10a Festa de l'Acordió
10a Festa de l'Acordió
10a Festa de l'Acordió
10a Festa de l'Acordió
10a Festa de l'Acordió
10a Festa de l'Acordió