Portada > Actualitat > Notícies > Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous 26 de gener

Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous 26 de gener

23/01/2023

Es porta a aprovació el pressupost de 2023 de l'Ajuntament i de l'Organisme Autònom Set Comunicació

El Ple Ordinari d'aquest dijous 26 de gener preveu aprovar el pressupost de 2023 de l'Ajuntament de Santa Eulàlia i de l'Organisme Autònom Set Comunicació. Tanmateix, el Consistori porta a aprovació l'actualització del Pla Local de Seguretat Viària 2023-2026, el conveni de cooperació interadministrativa entre l'Ajuntament i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs relatiu al servei de neteja de la xarxa de clavegueram, la liquidació del servei de recollida d'escombraries de 2022 i els increments salarials de 2023. També es preveu ratificar el Decret d'alcaldia número 575/2022 d'aprovació del Pla Local de Joventut 2022-2026.

El Ple tindrà lloc dijous a les 19 h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja. Trobareu en adjunt a aquesta notícia l'ordre del dia complet.

Arxivat a: General, Alcaldia
Ple novembre

Arxius adjunts