Portada > Actualitat > Notícies > Mor l'ex-regidora Imma Badia i Pujol

Mor l'ex-regidora Imma Badia i Pujol

27/01/2023

Va ser regidora per CiU de 1987 a 1995

Mor l'ex-regidora de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana Imma Badia i Pujol, qui va entrar al Consistori l'any 1987 i va ser regidora per CiU durant dos mandats, fins l'any 1995. Badia, juntament amb Montserrat Canet, van ser les primeres dones en entrar a l'Ajuntament del municipi com a regidores.

Imma Badia va formar part del govern de CiU amb Josep Uñó com a alcalde, qui va entrar a l'Ajuntament també el 1987. Durant aquells anys es van dur a terme les obres de condicionament del Camí de Caldes, la millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable i la urbanització de diversos carrers del poble, així com l'ampliació de l'Escola Ronçana. En aquests mandats es va avançar molt en el planejament urbanístic de Santa Eulàlia i es va començar a dibuixar el model de poble actual.

Des de l'Ajuntament volem transmetre les mostres de condol a familiars i amics.

Arxivat a: General
Imma Badia