Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament recupera l'agenda trimestral que recull els actes i activitats de Santa Eulàlia

L'Ajuntament recupera l'agenda trimestral que recull els actes i activitats de Santa Eulàlia

03/02/2023

La publicació arribarà a partir d'avui a totes les llars del municipi i també estarà disponible a l'Ajuntament, La Fàbrica i la Biblioteca

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana torna a editar en paper l'agenda d'activitats culturals, amb un disseny i format renovats. L'agenda trimestral s'havia fet anys enrere, però es va deixar de publicar al 2020 amb l'arribada de la pandèmia i la cancel·lació de tots els actes públics. Ara, l'Ajuntament aposta de nou per aquest format, amb l'objectiu de promoure l'activitat cultural i popular al municipi. A partir d'avui i en els propers dies, l'agenda arribarà a totes les llars del poble i també es podrà trobar a l'Ajuntament, a La Fàbrica i a la Biblioteca.

En aquest primer número s'hi poden trobar els actes previstos pels mesos de febrer i març, com el 12è Cicle de concerts de música clàssica Eulaliana, la Festa dels Tres Tombs, el Carnestoltes, el 8M o les activitats periòdiques a la Biblioteca i a La Fàbrica. Tot i així, per consultar tots els detalls de cada esdeveniment i la informació més actualitzada, podeu consultar l'apartat de l'agenda en aquesta pàgina web.

Totes aquelles entitats i associacions que desitgin incloure els seus actes a l'agenda, tant en format digital com en paper, poden sol·licitar-ho a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Comunicació
Agenda trimestral
Agenda trimestral
Agenda trimestral

Arxius adjunts