Portada > Actualitat > Notícies > Finalitzen les obres al paviment de la calçada en diversos punts del municipi

Finalitzen les obres al paviment de la calçada en diversos punts del municipi

07/02/2023

S'ha arranjat el carrer Mestre Joan Batlle, diversos trams de la urbanització Puig Domènech i el Camí de la Rovira

L'Ajuntament ha donat per finalitzades les obres de conservació i manteniment del paviment de la calçada de diversos trams de carrers de Santa Eulàlia. Els punts arranjats han estat tota la calçada del carrer Mestre Joan Batlle, diversos trams afectats per les arrels de pins a la urbanització Puig Domènech i el tram inicial del Camí de la Rovira des de la Carretera de Barcelona.

L’empresa contractista de les obres és Barnasfalt, SA., i la direcció i coordinació de seguretat i salut de l’obra l'ha dut a terme el despatx GESA, SL. L’import total de les obres executades és de 89.419 euros (IVA inclòs).

Arxivat a: Obres i Serveis, Urbanisme
Campanya asfaltat