Portada > Actualitat > Notícies > Una quinzena de persones visiten la depuradora de Santa Eulàlia, de la mà del Consorci Besòs-Tordera i la Fundació Rivus

Una quinzena de persones visiten la depuradora de Santa Eulàlia, de la mà del Consorci Besòs-Tordera i la Fundació Rivus

07/02/2023

La propera visita està prevista pel dissabte 25 de març al matí

El passat dimarts 31 de gener, unes 15 persones van visitar l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) de Santa Eulàlia de Ronçana. Ho van fer amb Manel Isnard, responsable de Medi Fluvial del Consorci Besòs Tordera. El grup va sortir des del Centre Cívic i Cultural La Fàbrica i va arribar a la depuradora tot passejant pel riu Tenes, mentre s'explicava la restauració que es va dur a terme en aquest punt.

L'activitat, organitzada amb la Fundació Rivus, està inclosa dins el projecte de divulgació, formació i educació H2OConnecta de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) del Ministeri de Ciència i Innovació.

La propera visita a l'EDAR tindrà lloc el dissabte 25 de març, amb sortida a les 9 h des de La Fàbrica. La sortida té una durada prevista de dues hores, és gratuïta i oberta a tota la ciutadania.

Arxivat a: Medi Ambient
Visita EDAR
Visita EDAR
Visita EDAR