Portada > Actualitat > Notícies > La tercera edició del Cicle de Sortides Naturalistes vol descobrir plantes, arbres, ocells i mamífers de Santa Eulàlia

La tercera edició del Cicle de Sortides Naturalistes vol descobrir plantes, arbres, ocells i mamífers de Santa Eulàlia

13/02/2023

S'organitzen passejades matinals els diumenges i dimarts i, com a novetat d'enguany, hi haurà dues xerrades i l'anellament i identificació d'ocells

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament organitza el tercer Cicle de Sortides Naturalistes per conèixer la flora i la fauna de Santa Eulàlia de Ronçana. Es tracta de passejades curtes i de poc desnivell que giren al voltant de quatre eixos: els ocells i els mamífers del riu Tenes i el seu entorn, ambdues guiades per Xavier Larruy, i els arbres i les plantes, en aquest cas de la mà de M. Àngels Bonet.

El cicle arrencarà amb una jornada d'anellament i identificació d'ocells el diumenge 26 de febrer, de 10 a 13 h, al Parc Can Font. La sortida corresponent als ocells es farà el dimarts 2 de maig de 10 a 13 h. La sortida per conèixer els arbres tindrà lloc el diumenge 26 i el dimarts 28 de març de 9 a 12 h.

Pel que fa a les plantes, s'organitzarà primer una xerrada el divendres 12 de maig a les 20 h i les caminades es faran en un primer grup els diumenges i en un segon els dimarts al matí i tindran una edició de primavera i una altra de tardor, per tal de descobrir els entorns naturals del poble en dues èpoques diferents de l'any. Les caminades, de 9 a 12 h, es faran el 14 i el 16 de maig i l'1 i el 3 d'octubre.

Finalment, ens acostarem als mamífers del riu Tenes també començant amb una xerrada el divendres 30 de juny a les 20 h. Les caminades es faran el 2 i el 4 de juliol, de 10 a 13 h.

Totes les sortides tindran com a punt de partida el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica.

Arxivat a: Medi Ambient
Cicle de sortides naturalistes 2023
Cicle de sortides naturalistes 2023

Arxius adjunts