Portada > Actualitat > Notícies > L'Escola Bressol L'Alzina obre les portes el 24 d'abril de 17 a 19 h

L'Escola Bressol L'Alzina obre les portes el 24 d'abril de 17 a 19 h

28/02/2023

Es podran presentar sol·licituds per a la preinscripció al curs 2023-2024 del 8 al 19 de maig

La jornada de portes obertes a l'Escola Bressol Municipal L'Alzina tindrà lloc el dilluns 24 d'abril de 17 a 19 h per tal que les famílies puguin conèixer les instal·lacions, el personal docent i el projecte educatiu del centre.

Després de la publicació de l'oferta entre el 3 i el 5 de maig, les famílies interessades en inscriure els seus fills i filles hauran de presentar les sol·licituds per al curs 2023-2024 del 8 al 19 de maig, ambdós inclosos.

L'1 de juny es publicarà la llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació provisional, a la qual es podran fer reclamacions del 2 al 8 de juny. El sorteig del número de desempat es farà entre el 9 i el 13 de juny i la publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació dels infants admesos i, si s'escau, de la llista d'espera tindrà lloc el 15 de juny.

Finalment, del 16 al 22 de juny, ambdós inclosos, s'obrirà el període de matriculació.

Al 2004 es va crear l'escola bressol com a espai educatiu per acollir infants de 4 mesos a 3 anys. L’Alzina té un projecte educatiu que prioritza el benestar i el respecte dels infants i les seves famílies. És fonamental acompanyar l’infant en el seu desenvolupament sempre respectant els diferents ritmes evolutius i deixant que el nen/a actuï lliurement. A l’Alzina s’ofereixen materials i espais adequats i acollidors perquè els infants experimentin a través dels sentits, descobreixin, creixin i aprenguin a partir del joc.

Podeu consultar tota la informació de l'Escola Bressol en aquest enllaç.

Arxivat a: Educació
Portes obertes L'Alzina
Portes obertes L'Alzina
Tríptic Escola Bressol
Tríptic Escola Bressol

Arxius adjunts