Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament cedeix 30 compostadors per fer compostatge casolà

L'Ajuntament cedeix 30 compostadors per fer compostatge casolà

10/03/2023

Les persones interessades ho han de demanar mitjançant una instància genèrica i podran assistir a un taller el 16 de març a les 17 h a La Fàbrica

La Regidoria de Medi Ambient de Santa Eulàlia de Ronçana, en col·laboració amb el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, organitza una nova edició del taller de compostatge domèstic per a persones que visquin en un habitatge amb jardí o que tinguin un hort a casa. Al taller s'ensenyarà a fer compostatge domèstic i, així, reduir els residus orgànics a la llar. En un compostador s’hi posen les restes orgàniques de la cuina i del jardí i s’obté compost per fer servir com adob.

El Consistori cedeix 30 compostadors a aquelles persones que es vulguin iniciar en el compostatge i vulguin fer-ne a casa. Les persones interessades han de fer una instància genèrica, de manera que els compostadors se cediran per ordre d'arribada de les sol·licituds fins arribar a les 30 disponibles.

El taller tindrà lloc dijous 16 de març a les 17 h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica.

Les persones que tinguin el compostador a casa passaran a formar part del registre de compostaires de l'Ajuntament, els quals compten amb una bonificació del 15% de la taxa d'escombraries si ho demanen anualment fent una instància. La durada de la cessió és indefinida, però caldrà retornar el compostador en cas que no s'utilitzi.

Per a més informació, podeu contactar a l'OAC per telèfon (93 844 80 25), de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Arxivat a: Medi Ambient
Compostador