Portada > Actualitat > Notícies > La 8a edició del torneig de Futbol-7 tindrà lloc el 3 i 4 d'abril

La 8a edició del torneig de Futbol-7 tindrà lloc el 3 i 4 d'abril

15/03/2023

Els equips que hi vulguin participar s'hi poden inscriure fins el 27 de març

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha obert les inscripcions per a la 8a edició del torneig de Futbol-7. Els partits es disputaran el dilluns 3 d'abril en horari de matí i tarda i el dimarts 4 d'abril al matí al camp de futbol municipal.

Les inscripcions es poden formalitzar a través d'aquest formulari en línia fins el 27 de març o fins a esgotar les places disponibles. Hi poden participar joves a partir de 12 anys i el preu per equip és de 70 euros. Hi ha d'haver un mínim de 7 jugadors/es apuntats per equip i un màxim de 14. Caldrà realitzar el pagament en efectiu a La Taka.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats i també es premiarà l'equip amb el joc més net, al màxim golejador/a i al millor porter/a.

L'activitat sorgeix de l'Assemblea Jove 2023, essent la segona proposta més votada de la franja de menors d'edat, amb un total de 686 punts. La iniciativa va ser presentada pels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut La Vall del Tenes, que destinaran els diners recaptats a finançar el viatge de final de curs a Santiago. El torneig és una de les activitats més consolidades escollides per l'Assemblea Jove, que compta amb un pressupost de 400 euros per a l'organització. És la tercera activitat d'enguany que s'organitza de les 17 escollides per l'Assemblea Jove 2023.

Arxivat a: Joventut
Torneig Futbol-7
Torneig Futbol-7