Portada > Actualitat > Notícies > El Tornaveu 53 repassa l'actualitat dels últims mesos

El Tornaveu 53 repassa l'actualitat dels últims mesos

20/03/2023

La publicació se centra en el pressupost de 2023 i els actes del Mes de la Dona, amb una entrevista a Esther Jaumà, entrenadora de natació sincronitzada als Països Baixos

El número 53 del Tornaveu arribarà aquests dies a totes les llars de Santa Eulàlia de Ronçana. El butlletí municipal explica, de forma gràfica, el pressupost d'enguany i presenta les obres i serveis finalitzats i en curs des del mes de novembre fins ara.

Els actes de la celebració del 8M, aquest any anomenat Mes de la Dona, protagonitzen la secció de Polítiques de Gènere, que acompanyala fotografia central i l'entrevista a la santaeulalienca Esther Jaumà. Amb motiu de la temàtica "Dona i esport", que centra aquest Mes de la Dona, l'entrenadora de natació artística ara als Països Baixos reflexiona sobre el paper de la dona en l'àmbit esportiu. La curiositat que mostrem al final de la revista segueix aquesta línia i tracta sobre les dones pioneres de l'esport al poble.

L'edició 53 del Tornaveu també parla dels actes culturals i festius més destacats i explica el projecte per renovar el bosquet de l'Escola Ronçana, així com els resultats de l'Assemblea Jove, el nou Batxillerat Artístic o la cursa solidària La Contracorrent. Entre d'altres, hi trobareu informació de les fires que se celebren al municipi o els Premis Tardor.

Finalment, com sempre, podreu fer una ullada a l'actualitat amb la secció "Santa Eulàlia en 6 tuits" i llegir els articles d'opinió de les quatre formacions polítiques amb representació a l'Ajuntament.

Encartat en aquest Tornaveu hi trobareu el fulletó amb el recorregut i els horaris del servei gratuït de mobilitat per a la gent gran.

Ja podeu llegir la versió digital del Tornaveu 53 en aquest enllaç.

Arxivat a: Comunicació
Tornaveu 53