Portada > Actualitat > Notícies > Premi Zapping per a "Cuina amb mi" de Canal SET i APINDEP com a millor programa de televisions locals

Premi Zapping per a "Cuina amb mi" de Canal SET i APINDEP com a millor programa de televisions locals

20/03/2023

Els guardons son un reconeixement del públic als professionals de l'audiovisual

La 28a edició dels Premis Zapping, celebrada aquest divendres 17 de març, va premiar el programa "Cuina amb mi" de Canal SET, la televisió local de Santa Eulàlia de Ronçana, rodat en col·laboració amb el centre ocupacional APINDEP.

Mensualment, els joves d’APINDEP elaboren un programa de cuina amb el suport de les educadores del centre i els treballadors de Canal SET. Tot i no ser una escola, aquest projecte es considera d’alfabetització mediàtica perquè la realització del programa no deixa de ser una excusa perquè els usuaris del centre puguin aprendre el funcionament d’un programa de televisió i aplicar-ho a un cas real. El programa competia a la categoria de televisions locals juntament amb "Bo, sa, d'aquí" de Canal Taronja TV i "Quina vellesa" de TV Sabadell-Vallès.

Naïs Garcia, educadora del projecte d'inserció laboral a la cafeteria l'Àgora d'APINDEP, al recollir el premi va agrair "el reconeixement de la tasca feta per una televisió petita amb l'objectiu d'informar, cohesionar i educar d'una manera propera, i pel grup de persones que treballem dia a dia per normalitzar les diferències de les persones amb diversitat funcional". Garcia va afirmar: "Cuina amb mi no és un programa de persones amb discapacitat que cuinen, sino que és un programa de cuina que presenten persones amb discapacitat".

Podeu veure la gala d'entrega de premis sencera en aquest enllaç de l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya.

Arxivat a: Comunicació
Premis Zapping
Premis Zapping