Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament durà a terme una actuació per controlar la població de coloms al número 78 de la Carretera de Barcelona

L'Ajuntament durà a terme una actuació per controlar la població de coloms al número 78 de la Carretera de Barcelona

23/03/2023

No s'hi podrà estacionar el proper dimecres i tampoc al carrer Ernest Lluch dimecres i dijous

La Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana durà a terme del 29 al 31 de març una actuació per controlar la població de coloms a la Carretera de Barcelona número 78. Es col·locarà una xarxa anti-coloms a les quatre cares de l'edifici per evitar l'estada, l'entrada i la cria de coloms i es netejaran les canals de tota la coberta, així com la terrassa interior. Alhora, es tancarà el celobert de la façana interior amb una malla.

Per dur a terme aquestes tasques, quedaran inhabilitats els 10 aparcaments de la Carretera de Barcelona, 78 el dimecres 29 de març durant tot el dia i els 14 del carrer Ernest Lluch del dijous 30 al divendres 31 de març durant tot el dia. El pas per les voreres dels carrers Lluís Companys i Josep Tarradellas també quedaran afectats el dimecres 29 al matí, en el primer cas, i el divendres 31 al matí, en el segon.

L'actuació serà a càrrec de l'empresa especialitzada Colomba Control S.L, de Terrassa i té un pressupost d'execució estimat de 14.641 euros (IVA inclòs).

En paral·lel i durant tres mesos es col·locarà una gàbia de captura de coloms al Rieral, que es revisarà setmanalment. El servei té un cost de 2.541 euros (IVA inclòs).

Aquesta acció ja es va dur a terme al 2016 i l'estiu passat al Rieral durant tres mesos per reduir la població d'aquestes aus. Es recorda que està prohibit donar menjar als coloms, ja que comporta un problema de salubritat i que els excrements tenen un elevat efecte corrosiu.

Arxivat a: Medi Ambient, Salut
Actuació coloms
Actuació coloms