Portada > Actualitat > Notícies > S'instal·len plaques fotovoltaiques a l'Escola Ronçana

S'instal·len plaques fotovoltaiques a l'Escola Ronçana

03/04/2023

En les properes setmanes també se'n col·locaran a la Biblioteca i a l'edifici de l'Ajuntament

A partir de demà, dimarts 4 d'abril, començaran a instal·lar-se les plaques fotovoltaiques a l'Escola Ronçana, aprofitant les vacances escolars de Setmana Santa. Es col·locaran 30 mòduls fotovoltaics de 450w de potència unitària, que sumen 13,5KWp i 12 KWn en total. Ocuparan una superfície de 102m2 a la coberta de l'escola i s'estima que anualment produeixin 19,20MWh, una xifra que equival a un estalvi d'emissions de 4,97tn de CO2. Es preveu que l'actuació tingui una durada de tres setmanes. L'obra la durà a terme UTE Instec N.2 per un import de 22.890,15 euros (sense IVA).

Posteriorment, també es col·locaran plaques fotovoltaiques a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja i a l'edifici de l'Ajuntament de Santa Eulàlia. El projecte, que inclou aquestes tres actuacions en equipaments municipals, té com a objectiu dotar aquests edificis amb un autoconsum parcial amb una compensació d'excedents de fins a 100kw.

Arxivat a: Medi Ambient, Obres i Serveis
Plaques fotovoltaiques