Portada > Actualitat > Notícies > La 13a edició de la fira Lliga't a la Terra se celebrarà el proper dissabte 15 d'abril a La Fàbrica

La 13a edició de la fira Lliga't a la Terra se celebrarà el proper dissabte 15 d'abril a La Fàbrica

05/04/2023

La fira recupera el format de tot el dia i el dinar popular, així com un maridatge de cerveses i formatges com a novetat

El proper dissabte 15 d'abril, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana acollirà la 13a edició de la fira Lliga't a la Terra, organitzada per l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

La fira es podrà visitar al llarg de tot el dia, de 9 a 19 h, i comptarà amb parades de productes de proximitat, diversos tallers i el tradicional mercat de planter, on es podran comprar diferents varietats de tomàquet i recollir la comanda que s'ha fet en línia. De 9 a 14 h es podran adquirir varietats antigues de tomàquet, horta, plantes aromàtiques i medicinals i arbustos.

La fira del planter de varietats del Vallès recupera enguany el dinar popular, elaborat per Can Candelich. Els tiquets, a un preu de 10 euros, es podran adquirir a la mateixa fira i inclou una amanida de l'hort i fideuà de peix o verdures de temporada i all i oli i iogurt de La Cleda amb mel i nous.

Com a novetat, hi haurà un maridatge de cerveses i formatges a càrrec de ComicBeer. Serà a les 13 h i es podran comprar els tiquets el mateix dia a la parada d'informació de la fira.

A les 10.30 i a les 11.30 h es podrà fer una visita a l'Hort de l'Espelt al Molí d'en Vendrell i a les 11 i a les 12 h hi haurà dues activitats a l'exterior de La Fàbrica. La primera, un taller d'aprofitament d'hortalisses i fruits, a càrrec de Pep Salsetes, cuiner i membre de Llavors Orientals. La segona, una xerrada per conèixer el sòl com a clau de l'èxit de l'hort, a càrrec de Jordi Puig, doctor en Ciències Ambientals i membre de Llavors Orientals.

La tarda serà per a les famílies. A les 16.30 h s'iniciarà un taller familiar a càrrec d'una entitat de Santa Eulàlia i a les 17.30 h hi haurà un berenar per als infants. En acabat, a les 18 h, la sala gran de La Fàbrica acollirà l'espectacle infantil "Bon profit!", a càrrec de la Cia. Tanaka. L'entrada per als majors de 3 anys tindrà un preu de 2,5 euros.

A la fira hi col·laboren Diputació de Barcelona, Llavors Orientals, Xarxa de Productes de la Terra, Turisme Vallès i El Molí d'en Vendrell.

Arxivat a: Promoció Econòmica
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra