Portada > Actualitat > Notícies > La Festa de l'Esport torna el dissabte 6 de maig a la tarda

La Festa de l'Esport torna el dissabte 6 de maig a la tarda

12/04/2023

El pavelló municipal acollirà la jornada que comptarà amb activitats per a totes les edats

La regidoria d'Esports organitza juntament amb La Taka una nova edició de la Festa de l'Esport. Després que l'any passat es traslladés de finals d'any a la primavera per aprofitar el bon temps, el proper dissabte 6 de maig el pavelló poliesportiu acollirà la jornada, de 16 a 20 h.

Hi haurà diferents activitats destinades a totes les edats, ja que qualsevol persona hi podrà participar, tant si hi va sola com si ho fa amb la família o amics.

En els propers dies l'organització publicarà el detall de les activitats, els horaris concrets i la informació de les inscripcions, si s'escau.

 

Torneig 3x3 de bàsquet:

La 2a edició del torneig 3x3 de bàsquet escalfa motors! Els partits es disputaran dissabte 6 de maig a partir de les 16 h al Pavelló poliesportiu municipal.

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest FORMULARI fins al 2 de maig o esgotar places.

L’activitat va ser la 7a més votada a l’Assemblea Jove 2023, sortint escollida amb un total de 329 punts i amb un pressupost de 400€ per a la seva organització.

Poden participar joves a partir dels 12 anys i el preu per equip és de 5€ (mínim 3 jugadors/es per equip). Els diners recaptats es destinaran a abaratir el cost del viatge a Santiago d’alumnes de 4t d’ESO.

 

Cursa solidària SERefugiats:

Dues categories:

  • Infantil (3-11 anys), 18 h: inscripció gratuïta que es farà el mateix dia.
  • Adults (12-17 i +18 anys - 5km), 19 h: inscripcions online a través d'aquest formulari fins el 5 de maig o presencialment el dia de la cursa (places limitades). Donatiu de 10€ per a SERefugiats.
Arxivat a: Esports, Joventut
Festa de l'Esport 2023
Festa de l'Esport 2023
Festa de l'Esport 2023
Torneig 3x3 bàsquet
Cursa solidària