Portada > Actualitat > Notícies > Uns 300 espectadors assisteixen al Torneig de Futbol-7 de l'Assemblea Jove

Uns 300 espectadors assisteixen al Torneig de Futbol-7 de l'Assemblea Jove

13/04/2023

El camp de futbol municipal de Santa Eulàlia va acollir els partits entre els 20 equips inscrits

Els dies 3 i 4 d'abril es va disputar una nova edició del Torneig de Futbol-7 al camp de futbol municipal de Santa Eulàlia. En total, 20 equips van participar-hi, amb 193 jugadors i jugadores vinguts, principalment, de la Vall del Tenes. 13 dels equips eren de Santa Eulàlia, mentre que tres eren de la Vall del Tenes i de Parets, dos de Caldes, un de Canovelles i un de Lleida.

El torneig, organitzat per La Taka amb la col·laboració d'una vintena de joves, va aplegar a uns 300 espectadors. L'activitat va sorgir de les votacions de la darrera Assemblea Jove de pressupostos participatius.

Arxivat a: Esports, Joventut
Torneig Futbol-7
Torneig Futbol-7
Torneig Futbol-7
Torneig Futbol-7
Torneig Futbol-7