Portada > Actualitat > Notícies > La fira Lliga't a la Terra ven més de 20.000 unitats de planter

La fira Lliga't a la Terra ven més de 20.000 unitats de planter

17/04/2023

Unes 1.500 persones van assistir aquest dissabte a la 13a edició de la fira de Santa Eulàlia de Ronçana

L'exterior del Centre Cívic i Cultural La Fàbrica va acollir aquest dissabte la 13a fira Lliga't a la Terra, organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, que va comptar amb parades de productes de proximitat i diversos tallers i activitats. En total, van passar per la fira unes 1.500 persones al llarg de tot el dia.

El Lliga't a la Terra va recuperar, després de la pandèmia, el format de tot el dia i el dinar popular, enguany elaborat per Can Candelich i que va vendre els 100 tiquets disponibles. Una altra novetat d'aquesta edició va ser el maridatge de cerveses i formatges a càrrec de ComicBeer, al que van assistir una trentena de persones.

També van comptar amb un gran èxit de participació les visites a l'Hort de l'Espelt al Molí d'en Vendrell i el taller d'aprofitament d'hortalisses i fruits, a càrrec de Pep Salsetes, així com la xerrada per conèixer el sòl com a clau de l'èxit de l'hort, a càrrec de Jordi Puig. A la tarda, grans i petits van poder gaudir d'un taller d'iniciació a les sardanes, el berenar i l'espectacle infantil "Bon profit!", a càrrec de la Cia. Tanaka.

A la fira es van vendre més de 20.000 unitats de planter, la gran majoria de tomaqueres i unes 2.000 d'altres hortalisses com pebrots, albergínies, carbassons i porros. A banda de les 13.500 unitats de tomaqueres que professionals i aficionats es van poder endur el mateix dissabte, se'n van encarregar unes 7.000 més que es recolliran a finals de mes.

A la fira hi han col·laborat Diputació de Barcelona, Llavors Orientals, Xarxa de Productes de la Terra, Turisme Vallès i El Molí d'en Vendrell.

Arxivat a: Promoció Econòmica
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra
13a Lliga't a la terra