Portada > Actualitat > Notícies > Can Maspons, Trackdance, Can Juli i Helen Doron preparen els casals d'estiu

Can Maspons, Trackdance, Can Juli i Helen Doron preparen els casals d'estiu

21/04/2023

Les famílies de Santa Eulàlia podran escollir entre les diferents ofertes de lleure, esportives, de natura, de música i dansa i anglès

Quatre entitats i empreses de Santa Eulàlia de Ronçana ofereixen, un any més, diferents casals d'estiu per a infants. Les famílies podran triar entre activitats de lleure, esportives, de natura i aventura, de música i arts escèniques i anglès.

Els Mummis de Can Maspons faran un casal de natura i aventura, amb excursions, tirolines i piscina i activitats especialitzades per a cada grup d'edat. La reunió informativa es farà el 27 d'abril a les 18 h a Can Maspons i les inscripcions, els dies 6, 7 i 8 de juny de 18 a 20 h.

Casalart de Trackdance se centrarà en activitats de dansa, teatre, música i acrobàcies, així com jocs, excursions pel poble i arts plàstiques. La data límit d'inscripció és el 9 de juny.

El club de tennis i pàdel Can Juli organitza un casal d'estiu amb esports, manualitats, jocs, una zona d'aventura, ball i piscina per als infants de P4 a 1r de Primària i un campus esportiu per als nens i nenes de 2n de Primària a 4t d'ESO. El formulari d'inscripcions es pot descarregar en aquest enllaç i cal formalitzar-la aquí.

El Happy Days de Helen Doron girarà al voltant de jocs i activitats en anglès per a infants de 2 a 10 anys.

Trobareu en adjunt a aquesta notícia la informació detallada de cada casal d'estiu. Per a més informació i inscripcions, podeu contactar directament amb l'organització.

 

També estan obertes les inscripcions al Casal d'estiu de Pinedes del Castellet. Trobareu més informació en aquest enllaç.

 
Arxivat a: Educació, Esports
Casals d'estiu
Can Juli
Can Juli
Els Mummis
Els Mummis
Trackdance
Trackdance
Helen Doron
Helen Doron

Arxius adjunts