Portada > Actualitat > Notícies > El padró provisional de vehicles que tributen per l'impost sobre les emissions de CO2 es podrà consultar a partir de l'1 de maig

El padró provisional de vehicles que tributen per l'impost sobre les emissions de CO2 es podrà consultar a partir de l'1 de maig

25/04/2023

La informació es podrà consultar a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya

El padró provisional dels vehicles que tributen per l'impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles de tracció mecànica es podrà consultar a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya a partir del proper dilluns 1 de maig.

Aquest tribut afecta totes les persones (físiques i jurídiques) que siguin titulars d’un vehicle (turisme, furgoneta o motocicleta) amb domicili fiscal a Catalunya el 2022, així com les persones jurídiques sense residència fiscal a Catalunya, però que hi hagin tingut un establiment, sucursal o oficina i vehicles registrats el 2022.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu un díptic informatiu amb tots els detalls del tràmit. De manera senzilla i molt visual, es descriuen tots els passos que cal fer per consultar el padró i saber l’import que s’ha de pagar, per dur a terme una modificació de dades en cas de trobar-hi alguna incorrecció, i també per domiciliar l’impost, cosa que implica una bonificació del 2% de la quota.

Trobareu la informació general relacionada amb l’impost a atc.gencat.cat/impostco2 i, per saber-ne més, podeu visitar el web impostco2.gencat.cat.

Arxivat a: Atenció a la ciutadania, Economia
Impost CO2
Díptic CO2
Díptic CO2

Arxius adjunts