Portada > Actualitat > Notícies > Finalitzen les obres d'instal·lació de les plaques fotovoltaiques a l'Escola Ronçana

Finalitzen les obres d'instal·lació de les plaques fotovoltaiques a l'Escola Ronçana

27/04/2023

La Biblioteca i l'edifici de l'Ajuntament també en disposaran en les properes setmanes

La instal·lació de les plaques fotovoltaiques a l'Escola Ronçana ja ha finalitzat i, per tant, les plaques ja estan connectades i produeixen energia elèctrica neta per a l'escola.

L'actuació va començar el passat dimarts 4 d'abril i ha constat de la col·locació de 30 mòduls fotovoltaics de 450w de potència unitària, que sumen 13,5KWp i 12 KWn en total. Ocupen una superfície de 102m2 a la coberta de l'escola i s'estima que anualment produeixin 19,20MWh, una xifra que equival a un estalvi d'emissions de 4,97tn de CO2. L'obra l'ha dut a terme UTE Instec N.2 per un import de 22.890,15 euros (sense IVA).

En les properes setmanes també es col·locaran plaques fotovoltaiques a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja i a l'edifici de l'Ajuntament de Santa Eulàlia. El projecte, que inclou aquestes tres actuacions en equipaments municipals, té com a objectiu dotar aquests edificis amb un autoconsum parcial amb una compensació d'excedents de fins a 100kw.

Arxivat a: Medi Ambient, Obres i Serveis
Plaques Escola Ronçana