Portada > Actualitat > Notícies > 46 famílies assisteixen a la jornada de portes obertes de l'Escola Bressol Municipal L'Alzina

46 famílies assisteixen a la jornada de portes obertes de l'Escola Bressol Municipal L'Alzina

28/04/2023

Les sol·licituds per a la preinscripció per al curs 2023-2024 es podran fer del 8 al 19 de maig

Un total de 46 famílies amb infants nascuts entre 2021 i 2023 van assistir a la jornada de portes obertes de l'Escola Bressol Municipal L'Alzina de Santa Eulàlia de Ronçana, que va tenir lloc aquest dilluns a la tarda. Es va realitzar una xerrada informativa i una visita a les instal·lacions de l'escola. Durant la jornada, les famílies també van poder conèixer el personal docent i el projecte educatiu del centre.

Després de la publicació de l'oferta entre el 3 i el 5 de maig, les famílies interessades en inscriure els seus fills i filles hauran de presentar les sol·licituds per al curs 2023-2024 del 8 al 19 de maig, ambdós inclosos.

En aquests enllaços hi podeu trobar:

L'1 de juny es publicarà la llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació provisional, a la qual es podran fer reclamacions del 2 al 8 de juny. El sorteig del número de desempat es farà entre el 9 i el 13 de juny i la publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació dels infants admesos i, si s'escau, de la llista d'espera tindrà lloc el 15 de juny.

Finalment, del 16 al 22 de juny, ambdós inclosos, s'obrirà el període de matriculació.

Al 2004 es va crear l'escola bressol com a espai educatiu per acollir infants de 4 mesos a 3 anys. L’Alzina té un projecte educatiu que prioritza el benestar i el respecte dels infants i les seves famílies. És fonamental acompanyar l’infant en el seu desenvolupament sempre respectant els diferents ritmes evolutius i deixant que el nen/a actuï lliurement. A l’Alzina s’ofereixen materials i espais adequats i acollidors perquè els infants experimentin a través dels sentits, descobreixin, creixin i aprenguin a partir del joc.

Podeu consultar tota la informació de l'Escola Bressol en aquest enllaç.

Arxivat a: Educació
Portes obertes L'Alzina
Portes obertes L'Alzina
Tríptic Escola Bressol
Tríptic Escola Bressol

Arxius adjunts