Portada > Actualitat > Notícies > La campanya de donació de sang d'abril compta amb 57 donants

La campanya de donació de sang d'abril compta amb 57 donants

28/04/2023

14 persones van ser donants de plasma

La segona campanya de donació de sang de l'any, que va tenir lloc a La Fàbrica el passat 13 d'abril, va comptar amb 57 donacions i, a més, 14 de plasma. Alhora, dues persones van donar per primera vegada.

La xifra ha disminuït respecte a la primera jornada de 2023, a la qual 77 persones van donar sang. Aquesta campanya de febrer va superar qualsevol de les sis campanyes de l'any passat a Santa Eulàlia, per això, es fa una crida a seguir participant-hi i mantenir el ritme de donacions.

Les properes campanyes del Banc de Sang i Teixits seran els dies 8 de juny, 20 de juliol, 18 d'octubre i 14 de desembre.

Per a més informació, podeu visitar la pàgina web de donarsang.

Arxivat a: Salut
Campanya donació sang abril